Feest!

kindercoach-gouda-meidencoach-zelfvertrouwen-boosheid-HSP-hooggevoelig
Vandaag is het feest! Een stoere meid van net 9 jaar oud komt straks voor een laatste afsluitende sessie.
Ik leerde haar kennen als een gemotiveerde meid die zich erg graag minder snel boos wilde voelen. Ze wilde leren dingen wat gemakkelijker van zich af te laten glijden. Zich niet te storen aan anderen die misschien een wat ander idee hebben dan dat zij in haar hoofd heeft. Wat flexibeler in het leven staan.
Ze is het afgelopen half jaar zo’n 8 sessies geweest. Soms met enkele weken ertussen, zodat ze ruim de tijd had om te oefenen voor verandering.
En wauw, wat voor een verandering heeft zij doorgemaakt! Ze herkent nu sneller de opbouw van spanning en emoties. Doordat ze de opbouw herkent, heeft ze geleerd om eerder te handelen zodat uitbarstingen sindsdien voorkomen worden. Vaak gaat het nu goed en is de sfeer thuis een stuk positiever! Soms lukt het wat minder goed, maar dan herkent ze wat ze de volgende keer anders kan doen.
Ook haar ouders hebben hard gewerkt in dit traject. Ze hebben meer inzicht gekregen in wat hooggevoeligheid is en hoe zij (nog beter) kunnen aansluiten bij de behoeften van hun dochter.
Vanmiddag sluiten we positief af met een cadeautje, wat lekkers en een diploma. Want deze positieve groei mag gevierd worden! 🥳🥳🥳
Momenteel heb ik weer ruimte voor het starten van een nieuw traject. Dus kan jouw dochter of jij als ouder een steuntje in de rug gebruiken, welkom!