Hoofd opruimen

Matrixcoach-kindercoach-gouda-meidencoach-volhoofd
Je kwam bij mij omdat jouw hoofd vaak zo ontzettend vol zit. Dit wordt nog eens extra versterkt door jouw gevoeligheid voor omgevingsprikkels, met name geluid.
We zijn aan de slag gegaan om jouw hoofd op te ruimen. Sommige thema’s wilde je graag buiten je hoofd opruimen en sommige thema’s kregen een plekje in jouw hoofd. Wat ben jij een kei in het oppakken van de MatriXmethode. Jouw verbeelding deed goed zijn werk en er werden ladekasten, bakjes en koffertjes gemaakt.
Omdat je zo gevoelig bent voor geluid, wilde je heel graag een opruimbak waar je de geluiden in kunt stoppen. Het liefste buiten je hoofd. Dus je hebt met je verbeelding een bak gemaakt buiten je hoofd. Je deed nog even je vingers in je oren, zodat het geluid al niet richting de bak buiten je hoofd stroomde. Pas toen je de bak helemaal had gemaakt, haalde je je vinger uit je oor en kon het geluid allemaal richting bak. De vrijgekomen ruimte heb je schoongemaakt in je hoofd en lekker leeg gelaten.
Ik kijk met een glimlach toe, hoe inventief je bent met jouw verbeelding. Aan het einde van de sessie hebben we jouw hoofd getekend en bekeken hoe het er nu uitzag. En jawel…..er was orde en rust. Alles heeft een plekje gekregen. En alle vrijgekomen ruimte is schoongemaakt.
Huppelend ging je de deur uit. Ik kijk je al net zo vrolijk na……