'Ik ben 9'

'Ik ben 9' workshop voor ouders

Tijdens deze interactieve workshop vertel ik je over de negenjaarsfase. Wat is er leuk aan? En wat maakt het lastig? Ieder kind beleeft de negenjaarsfase op zijn EIGEN manier. Met elkaar nemen we een kijkje achter het gedrag van jouw kind en onderzoeken we de verschillende behoeftes die jouw kind heeft in deze periode. Tijdens deze workshop krijg je praktische handvatten om jouw kind op een fijne manier te ondersteunen tijdens deze nieuwe fase in zijn of haar leven. En dit versterkt gegarandeerd de band tussen jullie!

Kosten zijn €120,00* inclusief het toffe boek ‘Ik ben 9’.

* incl. btw en excl. reiskosten (binnen Gouda reken ik geen reiskosten).

Hoogsensitieve kinderen

Hoog sensitieve kinderen

Is jouw kind heel gevoelig en wil je hier graag meer over weten?
Of vind je het lastig om met deze karaktereigenschap om te gaan?

In deze workshop leg ik je uit wat hoog sensitiviteit is en leer jij jouw kind (nog) beter begrijpen! Je gaat zelf ervaren hoe het is om overprikkeld te raken. Vervolgens gaan we met elkaar onderzoeken wat jouw kind nodig heeft om niet overprikkeld te raken of hoe jouw kind kan herstellen bij overprikkeling.
Je ontvangt dus praktische handvatten die je gelijk toe kunt passen in het dagelijkse gezinsleven.

Kosten zijn €90,00*

* incl btw en excl. reiskosten (binnen Gouda reken ik geen reiskosten)


Wil je meer informatie? Stuur dan even een berichtje.

Interesse?
Interesse in een workshop?
'Ik ben 9'
'Ik ben 9'
Hoogsensitieve kinderen
Hoogsensitieve kinderen
Interesse?
Interesse?
previous arrow
next arrow

Super bedankt voor de workshop Timemanagement voor ouders. Het geeft een goed gevoel om te merken dat je niet de enige bent die daar mee kampt, dat de management van de tijd dat je daar niet de enige in bent. Ik heb zeker veel dingen ervan opgestoken. De lijstjes die je kan maken zijn heel handig hierin en ga ik zeker gebruiken. De Weckpot vond ik ook leuk om zo meer tijd voor je partner en jezelf te creeeren. De tips aan het eind maar vooral de tijdverspillers vond ik een eye opener. Je ziet dan staan wat verspillers zijn en je komt erachter dat je veel daarin herkent. Super interessant en heb er veel van opgestoken. Bedankt nogmaals.”

Moeder over de workshop Timemanagement voor ouders

Jullie workshop was informatief en draagt bij aan een goed inzicht in de dagelijkse bezigheden. Ik kan er veel leerpunten uit halen en zal deze zeker (proberen) toe te passen in het dagelijkse leven.”

Deelnemer over de workshop Timemanagement voor ouders

Bedankt voor deze workshop Timemanagement voor ouders, het was een leuke workshop waarin ik herkenning vond met anderen. Goed om te merken dat het echt niet altijd groener is bij een ander en je bewust te worden om ook eens stil te staan bij jezelf en je gezin. De vraag aan je kind wat is nou het belangrijkst voor mama ga ik eens stellen bij mijn zoontje en dochtertje. De tip checkpad en een familyplanner neem ik mee.”

Moeder over de workshop Timemanagement voor ouders

“Leuke workshop, twee enthousiaste trainers die de tools en handvatten goed kunnen overbrengen. In een uur tijd word je op een relaxte en gemoedelijke manier geconfronteerd met jezelf en kan je daar mee aan de slag. Dank je wel.”

Vader over de workshop Timemanagement voor ouders

“Afgelopen week, samen met onze dochter, naar de workshop HSK of Hoog Sensitieve Kinderen geweest.
Vooraf geen idee wat ik hiervan kon verwachten. Ben “nogal sceptisch” om het zacht uit te drukken. Een hele leerzame workshop, in een ongedwongen en huiselijke omgeving. Je voelt je dus prima op je gemak! Veel geleerd over wat HSK inhoudt/ betekend en handvatten gekregen hoe je hier al ouder/ kind mee kan omgaan.
Filmpje wat Annemarie in de workshop gebruikt, is een eye opener! Niet geheel onbelangrijk… voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd. Achteraf nog een super samenvatting van de workshop mee gekregen. Annemarie is enorm enthousiast en kan haar kennis goed overbrengen. Luistert ook goed naar de aanwezige personen en kan zich goed inleven.”

Deelnemer workshop Hooggevoeligheid bij Kinderen

“Vorige week ben ik bij de workshop voor hoog sensitieve kinderen geweest. De workshop is in een fijne en huiselijke sfeer, dit maakt het erg fijn om met Annemarie maar ook om met de andere gezinnen te praten.
Doordat de groep erg klein is heb je 1 op 1 begeleiding en word er voor de volle 100% naar je geluisterd.
Ook is Annemarie een mensen mens om het zo even te zeggen. Niks is raar en alles wat je vraagt of zegt is goed. Dit maakt het erg fijn en comfortabel om je verhaal kwijt te kunnen. Nogmaals bedankt! Mocht je nog informatie willen over HSP voor zowel kind als volwassenen is Superkids Coaching zeker een aanrader! “

Deelnemer workshop Hooggevoeligheid bij Kinderen