Faalangsttraining

LEF! Faalangsttraining

'Mijn missie is dat alle kinderen hun faalangst(klachten) de baas worden!'

Duur:
5 modules

Geschikt voor:
Kinderen met faalangst(klachten) uit groep 4/5/6/7/8

Kosten:
Individueel kan jouw dochter deze training volgen voor €395,00. In 5 lessen ga ik heel gericht aan de slag met haar faalangst (maatwerk).
De online faalangsttraining is op eigen tempo en volledig vanuit huis te volgen vanaf €79,00 (basispakket). Kijk op www.superkidscoaching.nl/shop voor meer informatie.

Voor scholen en instanties die de training willen inkopen geldt een afwijkend tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Inhoud van de training:
Twijfelt jouw kind aan zichzelf en/of is jouw kind bang om fouten te maken? Dan is deze praktische en informatieve training heel passend! Jouw kind leert in vijf modules om faalangst(klachten) zowel mentaal als fysiek de baas te worden. Dit doen we door middel van een heldere uitleg over faalangst, leuke oefeningen en spiegelverhalen. Na het volgen van deze training staat jouw meid weer relaxter in haar schoenen.

Wil jouw dochter deze strijd ook aan gaan? Neem dan contact op. Dan is de eerste stoere stap al gezet.

In Gouda geef ik de LEF! training regelmatig in opdracht van de Brede School Gouda aan kinderen van de Goudse basisscholen (naschoolse activiteit). Interesse? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. Daarin wordt de nieuwe datum vroegtijdig aangekondigd.

De meidenclub
superkids-kindercoaching
superkids-kindercoaching

Brugklasmiddag voor groep 8-ers

Brugklasmiddag 2024 // zaterdag 6 juli 13:30-16:30 // opgeven kan hier

Speciaal voor groep 8-ers die de overstap maken naar de middelbare school een beetje spannend vinden, organiseer ik ieder voorjaar/zomer weer een leuke brugklasmiddag!

We oefenen met zelfverzekerd kennismaken met nieuwe klasgenootjes. En hoe maak je hierbij een goede eerste indruk waarbij je dicht bij jezelf blijft?
Welke onee! gedachten heb je, waardoor je het allemaal zo spannend vind? En hoe kunnen we deze omzetten naar gedachten die je wel kunnen helpen?
Ook gaan we aan de slag met hoe jij zo goed mogelijk jouw huiswerk in kan plannen en overzicht kan bewaren. En we onderzoeken de do’s en dont’s op sociale media. Als afsluiter spelen we het super leuke Brugklasspel!

Jouw kind kan na deze middag goed voorbereid en met meer zelfvertrouwen de stap naar het voortgezet onderwijs maken!

Kosten: €40,00 incl. materiaal, lekkers, drinken en een middag vol gezelligheid.

De Brugklasmiddag wordt aangekondigd via mijn maandelijkse nieuwsbrief waarvoor je je hier kunt aanmelden of via de sociale media.

Opgeven voor de brugklasmiddag kan hier!

“Ik vond het heel interessant en het heeft geholpen. Ik vond de stoelendans leuk
en de ontspanningsoefeningen. Hielp erg.
Mijn cijfer voor de training is een 8,5.”

I. (10 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Ik vond de training super leuk! We hebben veel geleerd, gespeeld en gekletst. Mijn faalangst is veel lager gegaan.
We hebben stoelendans gedaan, ontspanningsoefeningen, complimentenspel en spreekbeurtenspel.
Het enigste wat ik kan zeggen is; ik vond het heel leuk. Dank je wel Annemarie. Ik zal je nooit vergeten”.

H. (11 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Ik vind deze training heel leuk. En de we activiteiten die we hebben gedaan waren leerzaam. En door deze les weet ik hoe ik me moet gedragen als ik iets spannend vind. En door Annemarie begrijp ik het beter. De training geef ik een 1o”

A. (10 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Ik vind deze training heel leuk. En de we activiteiten die we hebben gedaan waren leerzaam. En door deze les weet ik hoe ik me moet gedragen als ik iets spannend vind. En door Annemarie begrijp ik het beter. De training geef ik een 1o”

A. (11 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Ik vond alles leuk en wat ik heb geleerd is dat ik niet bang moet zijn en dat ik fouten mag maken. Ik geef de training een 1o”.

Y. (9 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Ik vind de LEF! training de beste training ter wereld. Ik geef het een 10!
Ik ben nu weg van mijn onéé! gedachten. Annemarie is de beste juf ter wereld”

R. (12 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Ik vind de LEF! training de beste training ter wereld. Ik geef het een 10!
Ik ben nu weg van mijn onéé! gedachten. Annemarie is de beste juf ter wereld”

M. (9 jaar)

“Ik vond de LEF! Faalangsttraining super leuk. Ik heb veel geleerd en de spellen vond ik ook leuk!”

N. (11 jaar)

“De Meidenclub is heel leerzaam voor je. Je kan leren om grenzen aan te geven. En anderen meiden ontmoeten. En dat is heel leuk! Je kan nieuwe vrienden maken. Door sommige spellen kan je elkaar leren kennen. En je doet leuke opdrachten. Je komt altijd leuk terug uit de Meidenclub. En het is altijd super gezellig vind ik. En ik kon helemaal mijzelf zijn en hoefde mij niet te schamen. Annemarie kon De Meidenclub goed leiden. Ze bleef lekker rustig als we aan het giebelen waren. Ze legde goed dingen uit wat we moesten doen. Ze heeft leuke opdrachten bedacht”.

N. (12 jaar) over De Meidenclub

“Ik vond de training super leuk en ik weet nu als ik in mijzelf geloof dan kan ik het. Het was super leuk!”

I. (11 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Als iemand kritiek geeft weet ik nu dat ik dit als een tip mag ontvangen. Ik vond het heel erg leuk en jammer dat de training afgelopen is.”

O (12 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Hé lieve juf Annemarie. Ik ben blij dat ik u heb leren kennen. Ik heb nu zelfvertrouwen”

M. (11 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Annemarie is heel behulpzaam. Ze heeft ons geleerd om te ontspannen en dat het niet uitmaakt dat je fouten maakt”

T. (10 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Schatzoeken was leuk. De Biebaboemboembus ook! We hebben ook een Bikkellied geleerd en we kregen smarties. Annemarie doet het heel knap!”

E. (5 jaar) over de Bikkeltraining

“Het was heel leuk! Schatzoeken en de Biebaboemboembus. Ik heb Bikkelpraten geleerd. En te staan en te denken als een Bikkel. Annemarie is leuk. Zij kan ons goed leren om een Bikkel te zijn!”

A. (5 jaar) over de Bikkeltraining

“Het was leuk! Schatzoeken was leuk. Ook de Biebaboemboembus was leuk! De eerste keer naar de Bikkeltraining was spannend, maar nu niet meer! “

E. (4 jaar) over de Bikkeltraining

“Ik heb geleerd dat je wat zelfverzekerder moet zijn over dingen en je dan minder stress hebt en dingen beter kan maken. De spelletjes hoe je relaxed kan worden waren het leukste! Annemarie is aardig en krijgt een 8,5! Want een 10 kan niet, want je kunt niet perfect zijn.”

M. (11 jaar) over de Bikkeltraining

“Ik heb bij de Bikkeltraining geleerd dat ik meer jezelf kan zijn. De spelletjes waren heel leuk om te doen. Door bellen te blazen of de oefening met het touwtje heb ik geleerd rustiger te worden. Annemarie kan ons goed chill laten worden.”

J. (8 jaar) over de Bikkeltraining

“De Bikkeltraining is heel leuk! Je maakt een gouden Bikkelkroon. Het was gezellig en leuk. En de juffrouw is aardig”.

A. (6 jaar) over de Bikkeltraining

“De speurtocht en de Biebaboemboembus waren super leuk!
Je moet echt gaan, dan zie je vanzelf hoe leuk de Bikkeltraining is!”

M. (6 jaar) over de Bikkeltraining

“De Bikkeltraining is een aanrader. Annemarie neemt de kids op speelse wijze mee door de wereld van Bikkellandia en laat ze zien hoe ze een sterkere versie van zichzelf kunnen laten zien, die van een bikkel. Het groepsverband zorgt ervoor dat de kids samen op avontuur gaan en houdt het luchtig. De training geeft het kind en de ouders een vocabulaire om toe te passen bij spannende en uitdagende situaties.”

Vader van K (6 jaar) over de Bikkeltraining

“Ik vind de Brugklasmiddag echt super leuk! Je leert er om nieuwe contacten te maken en om stevig in je schoenen te staan. Je krijgt een boekje met allemaal dingen die je helpen. Je maakt echt kennis met de brugklas. Annemarie was super aardig en je kan bij alles bij haar terecht. Ze zorgt voor je als een echte moeder. Het Brugklasspel was een leuk spel. Het waren leuke vragen en het was gezellig. Bye!”

A. (11 jaar) over de Brugklasmiddag

“De brugklasmiddag was super leuk! Ik heb veel geleerd zoals: hoe ga je om met pesten en hoe je in gesprek komt en hoe je je agenda moet doen. Het brugklasspel was super leuk en spannend”

M. (11 jaar) over de Brugklasmiddag

“De brugklasmiddag was handig want je hebt een goede voorbereiding en dingen die je kan verwachten in de brugklas. En hoe je gesprekjes kan voeren. Hier heb ik goede tips voor gekregen. Het was heel leuk. Annemarie is aardig en hielp goed en leefde mee. Het brugklasspel was leuk. De vragen waren leuk en het was spannend die er gaat winnen.”

P. (12 jaar) over de Brugklasmiddag

“De Bikkeltraining vond ik echt leuk! Ik heb veel geleerd. Annemarie, je hebt het echt goed gedaan!”

A. (12 jaar) over de Bikkeltraining

Ik vond de Bikkeltraining erg leuk, leerzaam en het was grappig. Annemarie is een grappig en gezellig persoon. Het was leerzaam.”

R. (11 jaar) over de Bikkeltraining

De Bikkeltraining is heel erg leuk en gezellig. En Annemarie is ook lief. En ik heb er iets van geleerd.”

R. (10 jaar) over de Bikkeltraining

“Het was gezellig en we hebben ook nog wat te drinken en eten gekregen. Aan het einde hebben we een leuk spel gedaan. Annemarie is vrolijk en gezellig.”

E. over de Brugklasmiddag

Annemarie is een aardige coach die zelf ook dingen durft te delen. Ze helpt, is begripvol, bedenkt leuke opdrachten en kan enthousiast vertellen. Het voelt veilig. Ik heb goede tips gekregen.”

K. over de Brugklasmiddag

“Ons dochtertje (8) heeft last van faalangst. Ze is 2x alleen bij Annemarie geweest en ze heeft de LEF training gevolgd. Wat een top coach! Ons dochtertje heeft zoveel handvatten gekregen waardoor haar faalangst veel minder is! Ze piekert minder en staat luchtiger in het leven. We zijn heel blij dat Annemarie op ons pad gekomen is! De trainingen waren heel ontspannen en gezellig. Ons dochtertje ging er graag heen!”

Moeder van R. (8 jaar)

“Ik geef Annemarie en de faalangsttraining een 9. Ik dacht dat de training heel anders zou gaan. Ik heb heel veel geleerd. Ik heb geleerd dat het niet erg is om fouten te maken.”

T. (9 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

‘Ik geef de training een 10 omdat het een leuke training was! Annemarie is een hele lieve juf en kan goed lesgeven. Ik heb geleerd dat fouten maken mag!’

D. (8 jaar) over de LEF! faalangsttraining

“Ik weet nu wat ik moet doen als ik faalangst heb. Zo heb ik geleerd dat fouten maken mag en hoe je faalangst de baas kunt worden. Daarom geef ik de LEF! Faalangsttraining een 10!”

M. (9 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Annemarie en de Brugklasmiddag krijgen een 9 van mij. Ik vind Annemarie aardig. Ik heb nu een goed gevoel bij de brugklas en weet nu hoe ik om moet gaan met pesters.”

L. (12 jaar) over de Brugklasmiddag

“Ik geef de brugklasmiddag een 10, omdat het mij moed en zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met pesters en hoe ik lichaamstaal kan lezen. Ook heb ik geleerd hoe ik een goede planning kan maken en nog veel meer!”

W. (12 jaar) over de Brugklasmiddag

“Ik geef Annemarie een 9, ze is aardig en ze gaat goed op dingen in. Deze middag heeft mij sterker gemaakt. Ook heb geleerd hoe ik op nieuwe klasgenoten afstap en hoe ik kan invoegen in een groep. En ik heb leren plannen. Eigenlijk heb ik heel veel geleerd! Nu weet ik hoe alles in de Brugklas gaat.”

M. (12 jaar) over de Brugklasmiddag

“Mijn zoon Simon heeft via zijn school een cursus over zelfvertrouwen gevolgd. Deze training werd gegeven door Annemarie. Tijdens de training kwamen o.a. aan bod: leren luisteren, zelfvertrouwen, nee zeggen en kritiek krijgen. Simon vond vooral de spelelementen die in de training zaten erg leuk, maar ook het huiswerk werd enthousiast gemaakt door hem. Simon is door de training echt gegroeid. Hij heeft meer inzicht gekregen in hoe hij beter kan reageren in lastige situaties. Hij heeft geleerd hoe hij om kan gaan met driftbuien die hij voorheen vaak had. Hij heeft geleerd dingen te negeren in plaats van gelijk boos te worden. Ook had hij weleens moeite met nee zeggen tegen vriendjes als hij ergens geen zin in had, terwijl hij nu vaker zegt en doet wat hij zelf wil. Het contact met Annemarie verliep ook erg prettig. Regelmatig belde ze even als er bijzonderheden waren of om mij op de hoogte te houden over de voortgang van de training. Ik ben erg blij dat ik Simon mee heb laten doen aan de cursus, want hij staat er zeker steviger door in zijn schoenen!”

Moeder van S. (10 jaar)