COACHING

Je merkt op dat jouw dochter niet lekker in haar vel zit. Als ouder voel je dit vaak feilloos aan. Jij kent jouw dochter immers het allerbeste! Voel je welkom om vrijblijvend jouw verhaal te delen door mij een berichtje te sturen. Samen kijken we naar wat passend is bij jouw hulpvraag. Je hebt geen verwijzing nodig. Twijfel je of heb je een vraag? We kunnen ook een gratis Zoomsessie van 30 min inplannen.

Is jouw kleine meid jonger dan 7 jaar? Dan coach ik alleen de ouder(s). Het opvoeden van kinderen is een uitdagende levenstaak wat soms best ingewikkeld en zwaar kan zijn. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Soms is een kleine verandering al voldoende om het gedrag van jouw dochter bij te sturen.

Coaching is kortdurend en effectief. Ik weet zeker dat jouw dochter na een coachtraject weer krachtig en positief in het leven staat!
En omdat ik 19 augustus j.l. 40 jaar ben geworden, trakteer ik. Dat betekent dat het intakegesprek de hele maand september helemaal gratis is (i.p.v. 68,00)!

De meeste kinderen vinden de eerste coachafspraak best een beetje spannend. Logisch! Speciaal voor jouw dochter heb ik een filmpje gemaakt waarin ze mij al een beetje kan leren kennen.

Hoe verloopt een coachtraject?

STAP 1: CONTACT OPNEMEN

Je besluit mij te benaderen.

STAP 2: KENNISMAKING

We hebben een telefonisch kennismakingsgesprek, waarin we kort bespreken of jouw hulpvraag passend is bij mijn aanbod.

STAP 3: INTAKEGESPREK

Een belangrijke! Tijdens dit persoonlijke gesprek van 60 minuten luister ik met volle aandacht naar jouw/jullie verhaal. Ook bespreken we hoe het coachtraject eruit komt te zien.

STAP 4: COACHPLAN

Naar aanleiding van het intakegesprek, mail ik je mijn coachplan en een kostenoverzicht. Zo weet jij exact waar je aan toe bent.

STAP 5: START COACHSESSIES

De coachsessies duren 60 minuten. Houd je kind van knutselen, spelletjes of tekenen? Ik beschik over een hoop leuke materialen om aan te sluiten bij het kind. De laatste 15 minuten van deze sessie sluit jij aan. Een kort lijntje met jou als ouder is belangrijk voor een goede samenwerking.

Vaak heb ik ook een coachsessie met alleen de ouder(s), omdat dit van grote waarde is om een coachtraject te laten slagen.

STAP 6: EINDVERSLAG

Als opvoeder ben je de aangewezen persoon om alle handvatten die ik aanreik ook na het coachingstraject voort te blijven zetten. Maar ook is het jouw taak om je kind aan deze handvatten te helpen herinneren. Dan pas zullen de resultaten het beste zichtbaar zijn. Dus voor jou fijn om terug te kunnen lezen in een eindverslag waar we met elkaar aan gewerkt hebben.

AGENDA

Vanaf donderdag 4 november 2021| 16:00-17-00
LEF! Faalangsttraining (groep 6 en 7)

 

Vanaf  woensdag 2 februari 2022| 16:30 – 17:30
Bikkeltraining”>Bikkeltraining (8 t/m 12 jaar)

 

Vanaf  Woensdag 30 maart 2022| 16:30 – 17:30
Bikkeltraining (4 t/m 8 jaar)

 

 

 

 

“Annemarie is heel goed in coachen. Ze kan goed praten met kinderen en goed luisteren. Het heeft mij goed geholpen. Ik huil minder en word niet meer zo gauw boos. Ik kan beter tegen mijn verlies”.

Lila (9 jaar)

“Het is fijn hoe je naar mij luisterde en mij begreep. Ik vond het heel goed gaan. Ik ben gegroeid in mijn zelfvertrouwen en ben super goed geholpen! Annemarie krijgt van mij een 1o!”

Sanne (11 jaar)

“Ons dochtertje (8) heeft last van faalangst. Ze is 2x alleen bij Annemarie geweest en ze heeft de LEF training gevolgd. Wat een top coach! Ons dochtertje heeft zoveel handvatten gekregen waardoor haar faalangst veel minder is! Ze piekert minder en staat luchtiger in het leven. We zijn heel blij dat Annemarie op ons pad gekomen is! De trainingen waren heel ontspannen en gezellig. Ons dochtertje ging er graag heen!”

Moeder van R. (8 jaar)

“Hoi, ik heet Louise. Als je iets hebt wat niet fijn is, ga dan zeker naar Annemarie want ze is heel aardig en ze helpt goed. Ze heeft mij geholpen bij de dingen waar ik het moeilijk mee had. Ik heb geleerd dat ik niet naar mijn angsten moet luisteren en geef mijn leven nu een 10!”

Louise (8 jaar)

“Je moet echt naar Annemarie gaan. Ze helpt echt heel erg goed. Als je naar haar toe gaat, dan ben je minder gestrest. Ze heeft mij goed geholpen, want ik ben nu minder gestrest.”

Rosalie (7 jaar)

“Annemarie kan heel persoonlijk en precies op maat met een kind aan de slag. Heel fijn dat ze open en betrouwbaar is. Heldere verslagen naar de ouders, zodat wij ook weten wat er in het traject aan bod is gekomen. Kind ook elke keer enthousiast terug en veel geleerd. Bedankt Annemarie!”

Moeder van P. (12 jaar)

“Het was heel fijn om met Annemarie te kletsen. Het was ook leuk. Het aller leukste was dat ik bij het laatste gesprek een diploma kreeg! Maar praten vond ik ook heel leuk. Ik heb geleerd om dingen uit mijn hoofd te halen. Nu is mijn hoofd leger. Ik geef Annemarie een 10! Ze is heel lief en een goede praatjuf.”

Nienke (7 jaar)

“Annemarie voelt intuïtief aan hoe ze onze adoptiedochter het beste kan benaderen. Het is mooi om dan vervolgens de groei te zien in de relatie tussen hen. Onze dochter voelt zich vertrouwd en veilig bij Annemarie.
Annemarie zet op een positieve manier kaders neer en biedt hierdoor veiligheid voor kinderen met extra aandacht op het gebied van hechting.

Moeder van H. (7 jaar)

“Erg vakbekwaam en professionele omgang met kinderen. Zeker aan te bevelen!”

Vader van J. (11 jaar) en A. (7 jaar)

“Annemarie is zeer professioneel. Door ervaringen binnen haar werk en privéleven, weet ze als geen ander waar ze het over heeft en wat ze doet. Mede door haar enthousiaste en lieve houding weet ze kinderen snel voor zich te winnen, waardoor het werken aan de hulpvraag niet alleen functioneel is, maar voor het kind ook erg leuk is.”

Kim (oud collega)

“Annemarie is een begrijpende en inlevende coach, altijd opzoek naar mogelijkheden. Een open hart en een fijne manier van communiceren! Van harte aan te bevelen!”

Lenora (leerkracht)

“Annemarie denkt op een prettige manier mee, geeft praktische tips en weet waar ze het over heeft! Echt een fijne plek om je vragen te stellen als je iemand nodig hebt die met je meedenkt.”

 

Moeder van T. (7 jaar)

“Ontspannen, veilig, vertrouwd en betrokken! Een aantal kernwaarden die wij ervaren hebben tijdens het traject bij De Meidencoach! Haar kennis en ervaring heeft ze prettig ingezet om onze dochter te helpen! Wat ging ze er graag naar toe en kwam ze er trots vandaan! De Meidencoach is een plek waar je fijn geholpen wordt! “

 

Moeder van R. (7 jaar)

“Ons zoontje heeft problemen op school doordat hij zich emotioneel nog niet zo goed kan uiten. Na het contactformulier in gevuld te hebben belde zij meteen terug. Ik wilde een bikkeltjestraining voor mijn zoontje. Gezien het even duurde voordat deze begon, stelde ze Sport-PLUS voor om ons gelijk te kunnen helpen. Na het observeren tijdens de Sport-PLUS heeft Annemarie tijdens een telefonisch gesprek haar observatie uitgelegd. De meeste andere coaches zullen waarschijnlijk mijn zoon de training laten volgen, maar Annemarie was heel eerlijk en zei dat de Bikkeltjestraining nu niet nodig was omdat ons zoontje gewoon nog wat moest rijpen. Ze vroeg er niets voor! Een teken voor ons dat ze het echt doet om mensen te helpen en het hart op de goede plaats heeft zitten. Daarna hebben wij contact opgenomen dat het niet voor niets hoefde, juist gezien wij heel blij met haar hulp waren. We hebben haar gevraagd om een verslag voor school te maken van haar observatie. Binnen no-time hadden we een verslag van 2 a4tjes vol. Ik kan dus niet anders zeggen dan dat, als je hulp nodig hebt, je bij Superkids Coaching in goede handen bent!”

 

Moeder van Jason (4 jaar)

“Bij De Meidencoach word je gehoord. Ik stelde een vraag over mijn dochter, die verbaal zeer sterk is en daarin andere behoeften heeft dan haar klasgenoten. Annemarie analyseerde alle voorbeelden zorgvuldig, stelde aanvullende vragen om de problematiek echt scherp te hebben en formuleerde toen een passend en concreet advies. Aanrader!”

Moeder van Y (5 jaar)

“Ik vind Annemarie aardig, behulpzaam en ze luistert goed. Ik kon alles vertellen wat mij dwars zat.
Ik heb mijn doel bereikt en ik word niet meer zo snel boos.

Ik geef  De Meidencoach een 10!”

 

F (11 jaar)