Praktijk bestaat 5 jaar!

kindercoach-gouda-praktijk

Op 3 januari, inmiddels 5 jaar geleden, stond ik voor de Kamer van Koophandel om mijn praktijk in te schrijven. Mijn hoofd zat vol mooie plannen en ik kon niet wachten om deze te gaan uitvoeren. Niet wetende hoe keihard werken het is om van mijn praktijk een succes te maken.

Nu, 5 jaar later, kan ik het een succes noemen! Jullie weten mij goed te vinden. Momenteel is het zo druk, dat ik tegen een wachtlijst aan zit. Voor mij natuurlijk fantastisch, want mijn dromen voor een goed lopende praktijk is waargemaakt! Aan de andere kant liever geen wachtlijst, want hoe fijn is het om direct geholpen te kunnen worden wanneer je met een hulpvraag bij mij komt. Een dappere stap is het, om hulp te vragen. Dan is het niet fijn om te moeten wachten op hulp. Dat besef ik mij…

Het blijft altijd een feestje om een traject af te ronden en te zien dat kinderen (maar ook hun ouders) vaak mooie stappen hebben gezet! Dat ze weer met vertrouwen hun weg kunnen vervolgen. Dat maakt mijn werk fantastisch! Maar ook wanneer ik moet doorverwijzen naar een specialist of diagnostisch onderzoek omdat dit meer passend is, weet ik dat ik hiermee het kind en ouders van dienst ben. Helaas zijn er elders vaak behoorlijke wachtlijsten (een half jaar is geen uitzondering). Het komt geregeld voor dat ik dan overbruggingshulp biedt totdat deze specialistische hulpverlening kan starten. Deze overbruggingshulp geeft verlichting in het gezin. Ik fungeer dan als sparringspartner. Samen met ouders en het kind kijk ik wat er in het hier en nu nodig is om de wachttijd voor specialistische hulp door te komen.

Ik ben heel benieuwd wat de komende 5 jaar gaat brengen, want één ding weet ik zeker; mijn praktijk past mij als een warme jas!

Omdat mijn praktijk 5 jaar bestaat, zal de hele maand februari het intakegesprek gratis zijn!