Piramide van Maslow

maslow-kindercoach-gouda-welbevinden

Zes weken zomervakantie is altijd een hele rustige periode. De meeste trajecten rond ik voor de zomervantie af. Tijdens de zomervakantie begint mijn creatieve brein weer ruimte te krijgen om nieuwe materialen te ontwikkelen en oude materialen door te ontwikkelen.

Wie bij mij een intakegesprek heeft gehad, weet dat ik altijd de piramide van Maslow als tool gebruik om uit te vragen waar aandachtspunten bij het kind zitten. Want om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen/ontplooien, dienen op lagere niveaus in de piramide fundamentele basisbehoeften bevredigd te zijn.

Ruim 5 jaar geleden heb ik een zelf een potloodversie gemaakt en deze geplastificeerd. Het is inmiddels beetje een vodje geworden eerlijk gezegd. Maar jawel…..deze week heb ik een aangepaste versie digitaal ontworpen. Deze piramide ziet er een stuk professioneler uit!

Volgende week staan er twee intakegesprekken gepland. En dan kan ik mijn nieuwe versie vol trots presenteren aan de desbetreffende ouders! En via deze weg deel ik hem ook heel graag met jullie! Het is altijd interessant om hem zelf ook even te doorlopen met je kind in jouw gedachten. Waar zitten zijn of haar aandachtspunten? En wat is er nodig om jouw kind hierin te laten groeien?

Kom je er niet uit? Welkom hoor! Ik denk graag met je mee.

maslow-kindercoach-gouda-welbevinden