Beste pester,

meidenvenijn-pesten-meidencoach-kindercoach-gouda
Beste pester,
Vandaag kwam jouw ‘slachtoffer’ bij mij in de praktijk. Ze wordt al 5 jaar structureel gepest, geschopt en geslagen door jou en jouw handlangers. Ik zie wat jouw pestgedrag bij haar heeft aangericht. Ik zie haar gebogen houding, merk haar negatieve zelfbeeld op en voel haar verdriet over de situatie. Zie en voel jij dit ook? Is het daarom dat je haar ‘pakt’ en niet iemand anders?
We hebben door middel van Poptalk de situatie neergezet. Jij en jouw handlangers tegenover dit meisje. Jij voorop en je 5 handlangers achter jou. Waarom staan deze handlangers achter jou? Heb jij ze nodig om je sterker te voelen? Ik denk het wel. Want in de kern ben jij het angstige meisje, ben jij eigenlijk zelf super bang om het slachtoffer te worden van pestgedrag. Daarom heb jij een slachtoffer nodig, als bliksemafleider voor jouw eigen onzekerheid. Dit inzicht hielp dit meisje om zich sterker te voelen, ze kreeg zelfs een beetje medelijden met je. Want zo gevoelig is ze, dat ze zelfs de kwaliteit heeft om zich in jou te verplaatsen. Super knap en dapper! Ik heb dit meisje het inzicht gegeven dat ze zelf de keuze heeft om zich te laten raken door jouw gedrag. Ze voelt zich hier sterker door, ik zie haar zelfvertrouwen groeien.
Beste pester, hoe is het om jezelf in de spiegel aan te kijken? Word je echt gelukkig van wat je doet? Weet dat ook jij een keuze hebt, de keuze om dit pestgedrag te doen stoppen. Het maakt je een gelukkiger kind, dat kan ik je garanderen. Loop je hierin vast? Ik wil je met alle liefde helpen om jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen een positieve boost te geven. Dat is vele malen effectiever dan een pestslachtoffer zoeken.
Je bent van harte welkom!
Liefs, Annemarie