Angst voor de 9-jaarsprik

vol-hoofd-opruimen-matrixmethode-kindercoach-gouda

Je kwam bij mij omdat je grote angst hebt voor de 9-jaarsprik. Alleen het idee aan die prik bracht je al in grote paniek en inslapen lukt moeilijker sinds die uitnodiging binnen is.

We zijn aan de slag gegaan met de MatriXmethode. Wat blijkt, je hebt een TIKTOK filmpje gezien over iemand die een injectie kreeg en flauw viel. Hier ben je erg van geschrokken en je bent bang dat het jou ook gaat overkomen.

We hebben samen de beelden van het filmpje en het gevoel dat je erbij hebt geneutraliseerd. Dit was al een opluchting voor je. De angst was eerder een dikke 9 en nu een 6 (10 is allernaarst en 0 neutraal). De volgende sessie hebben we het doemscenario voor de toekomst ook geneutraliseerd. En daarna gaf je aan je niet meer angstig te voelen voor de 9-jaarsprik. Van een 9 naar een 0 in 2 sessies van 30 minuten.

Twee weken later ontving in een whatsappje inclusief foto van een heel trots meisje met een pleister op haar bovenarm. En die 9-jaars prik was haar alles meegevallen!

Wil jij zelf ervaren wat de MatriXmethode doet? Dat kan door de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1: Focus je op een detail in de ruimte en neem het plaatje goed in je op.
Stap 2: Sluit je ogen en dan zie je dat detail voor je in een plaatje.
Stap 3: Gum iets in dat plaatje uit.

Dat plaatje heb je opgeslagen in je geheugen en kan je dus veranderen. En dat is precies wat de MatriXmethode doet! Zeer effectief. 🙂