Over mij backup

OVER MIJ

Omdat een goede ‘klik’ de basis is van een fijne samenwerking is het misschien prettig om vooraf al wat over mij te weten. Dus bij deze een ‘Wist je datje’!

Wist je dat …

 • … ik getrouwd ben met Chris en een hele trotse (pleeg)moeder ben van C.
 • ... zij inmiddels ons 12e pleegkind is waar wij voor mogen zorgen?
 • … ik graag BLOGS schrijf over het ouderschap & coaching?
 • … ik zelf hoogsensitief ben en dus uit eigen ervaring de mooie kanten én de valkuilen ken van deze karaktereigenschap?
 • … door mijn hoogsensitiviteit ik bovengemiddeld veel tijd voor mijzelf nodig heb?
 • … ik die vrije tijd graag besteed aan sportieve activiteiten zoals mountainbiken in het bos, suppen, wandelen, bootcamp, schaatsen, etc?
 • … het voor mij maximaal genieten is wanneer de blubber achter mijn oren zit na een rondje ‘crossen door de bossen’?
 • … gek ben op het strand en op een boterham met pindakaas?
 • … wij een stacaravan hebben in Ouddorp?
 • … dol ben op gezelschapsspelletjes en dan heel erg graag wil winnen?

Nog weer weten? Laatst was ik voor Indebuurt Gouda de Gouwenaar van de week! Lees het hele verhaal.

Kennis & Kunde

Opleidingen:

 • Kindercoachopleiding
 • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
 • Sociaal Pedagogisch Werker

 

Aanvullende trainingen en cursussen zijn o.a.:

Verder sluit ik regelmatig aan bij diverse intervisiegroepen met collega coaches om van elkaar te kunnen leren.

OVER MIJN PRAKTIJK

Omdat ik een juiste balans wilde creëren tussen gezin en werk heb ik ervoor gekozen om, na mijn opleiding tot kindercoach, mijn eigen praktijk te beginnen. Een stap waar ik dagelijks veel plezier en voldoening uit haal. Ik ben in eerste instantie gestart onder de naam Superkids Coaching en na 4 jaar heb ik mijn praktijk uitgebreid met De Meidencoach. Als Meidencoach draag ik zorg voor een veilig klimaat waar iedereen zichzelf mag zijn en waar niet geoordeeld of veroordeeld wordt. De Meidencoach staat voor een concrete, positieve en praktische benadering. Deze speerpunten komen ook terug bij de coachtrajectentrainingenworkshops en de Sport PLUS. Daarnaast werk ik samen met de Brede School Gouda en heb hiervoor de LEF! faalangsttraining ontwikkeld. Deze geef ik meerdere keren per jaar aan kinderen van de Goudse basisscholen .

Kortom, Superkids Coaching/ De Meidencoach is voor mij de plek waar mijn opgedane kennis, expertise en passie samenvallen en wat mij past als een heerlijke warme jas!