THEMA WORKSHOPS

Workshops worden aangekondigd in de nieuwsbrief. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan nu in om op de hoogte te blijven. Of kijk in mijn agenda of op mijn Facebookpagina wanneer deze workshops gegeven worden.

Uiteraard kan ik deze workshops ook op locatie geven. Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie.

I.v.m. COVID-19 volg ik de richtlijnen vanuit het RIVM op en kunnen de workshops momenteel alleen online gegeven worden.

‘IK BEN 9’ WORKSHOP VOOR OUDERS

Tijdens deze workshop vertel ik je over de negenjaarsfase. Wat is er leuk aan? En wat maakt het lastig? Ieder kind beleeft de negenjaarsfase op zijn EIGEN manier. De workshop is interactief. Met elkaar nemen we een kijkje achter het gedrag van het kind en onderzoeken we de verschillende behoeftes die het kind heeft in deze periode. Tijdens deze workshop krijg je praktische handvatten om jouw kind op een fijne manier te ondersteunen tijdens deze periode.

Kosten zijn €47,50 per deelnemer inclusief het toffe boek ‘Ik ben 9’. Kom je met z’n tweeën? Dan betaald de tweede persoon €25,- (excl. boek). Workshops worden onder andere aangekondigd op mijn facebookpagina.

De training tot ‘Ik ben 9’ specialist heb ik gevolgd bij Bauke Borsboom, auteur van het boek ‘Ik ben 9’ en de creator van de ‘Ik ben 9’ specialisatie voor professionals.

 

TIMEMANAGEMENT VOOR OUDERS

Iedere ouder zal het herkennen: Je staat ‘s ochtends op en voordat je de kinderen op school hebt, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt allerlei lijstjes in je hoofd. Wat moet je toch veel! Het managen van je tijd is nog nooit zo nodig geweest als nu!

Timemanagement is iets wat niet iedereen van nature kan. In deze praktische workshop gaan we kijken naar jouw leven als vader/ moeder. De volgende onderwerpen komen aan bod: timemanagement, mindset, keuzes maken, grenzen aangeven, verantwoordelijkheid, samenwerken, schuldgevoel, aandacht en energie. 

Kom je ook meedoen om jouw leven als ouder(s) nog meer in balans te krijgen? Maak dan een gaatje vrij in jouw agenda!

Deelname aan deze workshop kost €20,00 p.p. of €35,00 per koppel.

Wil je meer informatie of wil je deze workshop bij jou op locatie? Neem gerust contact met mij op.

WORKSHOP ‘BOOST HET ZELFVERTROUWEN VAN JE KIND’

Merk jij dat je kind (een beetje) onzeker is en zou je willen helpen om het zelfvertrouwen te laten groeien? Dat kan!

In deze workshop ontvang jij praktische en toepasbare tips om het zelfvertrouwen van jouw kind een fijne boost te geven. Want als ouder kun je wel degelijk wat betekenen om deze onzekerheid weg te nemen. Kijk in mijn agenda of op mijn Facebookpagina wanneer deze workshop gegeven wordt.

Kosten zijn €17,50 per deelnemer of €30,- per koppel.

Workshop 'Boost het zelfvertrouwen van jouw kind'.

WORKSHOP HOOG SENSITIVITEIT BIJ KINDEREN

Is jouw kind heel gevoelig en wil je hier graag meer over weten? Of vind je het lastig om met deze karaktereigenschap om te gaan?

In deze workshop leg ik je uit wat hoogsensitiviteit is en leer jij jouw kind (nog) beter kennen! Je gaat ervaren hoe het is om overprikkeld te zijn en je leert vervolgens wat je hier tegen kunt doen. Ook ontvang je praktische handvatten die je gelijk toe kunt passen in het dagelijks gezinsleven.

Kosten zijn €17,50 per deelnemer of €30,00 per koppel.

Wil je meer informatie? Stuur dan even een berichtje.

 

INTERESSE IN EEN WORKSHOP?

Super bedankt voor de workshop Timemanagement voor ouders. Het geeft een goed gevoel om te merken dat je niet de enige bent die daar mee kampt, dat de management van de tijd dat je daar niet de enige in bent. Ik heb zeker veel dingen ervan opgestoken. De lijstjes die je kan maken zijn heel handig hierin en ga ik zeker gebruiken. De Weckpot vond ik ook leuk om zo meer tijd voor je partner en jezelf te creeeren. De tips aan het eind maar vooral de tijdverspillers vond ik een eye opener. Je ziet dan staan wat verspillers zijn en je komt erachter dat je veel daarin herkent. Super interessant en heb er veel van opgestoken. Bedankt nogmaals’.

Moeder Mellony over de workshop Timemanagement voor ouders

Jullie workshop was informatief en draagt bij aan een goed inzicht in de dagelijkse bezigheden. Ik kan er veel leerpunten uit halen en zal deze zeker (proberen) toe te passen in het dagelijkse leven’.

Deelnemer over de workshop Timemanagement voor ouders

Bedankt voor deze workshop Timemanagement voor ouders, het was een leuke workshop waarin ik herkenning vond met anderen. Goed om te merken dat het echt niet altijd groener is bij een ander en je bewust te worden om ook eens stil te staan bij jezelf en je gezin. De vraag aan je kind wat is nou het belangrijkst voor mama ga ik eens stellen bij mijn zoontje en dochtertje. De tip checkpad en een familyplanner neem ik mee’.

Moeder Linda over de workshop Timemanagement voor ouders

‘Leuke workshop, twee enthousiaste trainers die de tools en handvatten goed kunnen overbrengen. In een uur tijd word je op een relaxte en gemoedelijke manier geconfronteerd met jezelf en kan je daar mee aan de slag. Dank je wel’.

Vader Stephan over de workshop Timemanagement voor ouders

“Afgelopen week, samen met onze dochter, naar de workshop HSK of Hoog Sensitieve Kinderen geweest.
Vooraf geen idee wat ik hiervan kon verwachten. Ben “nogal sceptisch” om het zacht uit te drukken. Een hele leerzame workshop, in een ongedwongen en huiselijke omgeving. Je voelt je dus prima op je gemak! Veel geleerd over wat HSK inhoudt/ betekend en handvatten gekregen hoe je hier al ouder/ kind mee kan omgaan.
Filmpje wat Annemarie in de workshop gebruikt, is een eye opener! Niet geheel onbelangrijk… voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd. Achteraf nog een super samenvatting van de workshop mee gekregen. Annemarie is enorm enthousiast en kan haar kennis goed overbrengen. Luistert ook goed naar de aanwezige personen en kan zich goed inleven.”

Deelnemer workshop Hooggevoeligheid bij Kinderen

“Vorige week ben ik bij de workshop voor hoog sensitieve kinderen geweest. De workshop is in een fijne en huiselijke sfeer, dit maakt het erg fijn om met Annemarie maar ook om met de andere gezinnen te praten.
Doordat de groep erg klein is heb je 1 op 1 begeleiding en word er voor de volle 100% naar je geluisterd.
Ook is Annemarie een mensen mens om het zo even te zeggen. Niks is raar en alles wat je vraagt of zegt is goed. Dit maakt het erg fijn en comfortabel om je verhaal kwijt te kunnen. Nogmaals bedankt! Mocht je nog informatie willen over HSP voor zowel kind als volwassenen is Superkids Coaching zeker een aanrader! “

Deelnemer workshop Hooggevoeligheid bij Kinderen

AGENDA

Vanaf  woensdag 19 mei| 14:30 – 15:30
LEF! Faalangsttraining
(inschrijven via de Brede School Gouda)

 

Zaterdag 19 juni| 13:30-16:30
Brugklasmiddag (voor groep 8-ers)

 

Vanaf  woensdag 1 september| 16:30 – 17:30
Bikkeltraining (8 t/m 12 jaar)

 

Dinsdag 14 september| 19:30
Ouderworkshop Hoogsensitieve kinderen

 

Vanaf  dinsdag 26 oktober| 16:30 – 17:30
Bikkeltraining (4 t/m 8 jaar)