Trainingen backeup

Groepstrainingen geef ik onder de naam Superkids Coaching. De meerwaarde van groepstrainingen is dat kinderen erkenning vinden bij elkaar en van elkaar kunnen leren.  Zijn de kosten voor jou te hoog? Het Brede School Kinderfonds is er voor kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen.

In de reguliere schoolvakanties en in de Sinterklaasweek worden er geen trainingsdagen ingepland.

BIKKELTRAININGEN

Voor weerbaarheid en sociale skills

Duur: 6 bijeenkomsten van 60 min.
Kosten: €225,- per deelnemer. Individueel de training volgen kan ook voor €495,-.
Wanneer starten: zie agenda

Meer zelfvertrouwen, beter over jezelf denken en relaxter zijn in nieuwe situaties. Dat is de kern van de Bikkeltraining. De kinderen leren de drie Bikkeltips te beheersen: stevige houding, rustige stem en blik vooruit! Deze tips zijn bijvoorbeeld goed toe te passen bij 'nee' durven zeggen en leren omgaan met kritiek. Kinderen komen beter voor zichzelf op en staan stabiel en zelfbewust in het leven.

Heb je nog vragen of wil je even overleggen? Neem dan contact op.

De volgende Bikkeltrainingen worden De Meidencoach/Superkids Coaching aangeboden:
Bikkeltjes met LEF (groep 1,2,3)
Bikkels pakken door (groep 3,4,5)
Bikkels in de dop (groep 5, 6,7,8)

Als je op onderstaande linkjes klikt, kun je een kijkje nemen bij de Bikkeltraining voor groep 1,2,3:

LEF! training tegen faalangst(klachten)

Duur: 5 bijeenkomsten
Kosten: Voor een groepje van maximaal 8 kinderen reken ik €510,- voor de bijeenkomsten + €34,- per opgegeven kind (contactmomenten met ouders). Wil je dat jouw kind de training individueel bij mij volgt? Dat kan voor €395,-.
Geschikt voor kinderen uit: Groep 4/5/6/7/8

Twijfelt jouw kind aan zichzelf en/of is jouw kind bang om fouten te maken? Dan is deze praktische training heel passend! De deelnemers leren in vijf bijeenkomsten om faalangst de baas te worden. Dit doen we door middel van leuke oefeningen en gesprekken met elkaar. Want echt, de deelnemers zullen merken dat zij niet de enige zijn die last heeft van faalangst (klachten)! En met elkaar gaan we de strijd tegen deze faalangstklachten aan. Wil jouw kind deze strijd ook aan gaan? Neem dan contact op. Dan is de eerste stoere stap al gezet.

In Gouda geef ik de LEF! training regelmatig in opdracht van de Brede School Gouda aan kinderen van de Goudse basisscholen (naschoolse activiteit).

Interesse? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. Daarin wordt de nieuwe datum vroegtijdig aangekondigd.

 

Zij hebben meer lef!

 

 

AGENDA

agenda

Dinsdag 27 februari 2024
16:00-17:00

Start Bikkeltraining (groep 5,6,7)

 

Donderdag 29 februari 2024
15:30-16:30

Start Bikkeltraining (groep 3, 4)
Via de Brede School Gouda

 

Donderdag 29 februari 2024
16:45-17:45

Start LEF! faalangsttraining
Via de Brede School Gouda

 

Woensdag 13 maart 2024
14:30-15:30

Start Bikkeltraining (groep 1,2,3)

 

Zaterdag 6 juli 2024
13:30-16:30

Brugklasmiddag voor groep 8-ers

 

De Meidenclub

Duur: 6 bijeenkomsten
Kosten: De Meidenclub wordt aangeboden via de Brede School Gouda
Geschikt voor meiden uit: Groep 6/7/8
Wanneer: Start 9 januari 2024 16:30-17:30 (opgeven kan hier)

Hé leuke meid, tof dat je interesse hebt in De Meidenclub! Want bij De Meidenclub draait het om jou.

Bij De Meidenclub gaan we leuke activiteiten doen met elkaar.  Zodat je zelfvertrouwen een boost krijgt en je daarna (nog) blijer bent met jezelf. Ook gaan we aan de slag met je grens kunnen aangeven en krijg je een lesje zelfverdediging. Kortom, een gevarieerd programma dat staat voor plezier, verbinding en persoonlijke groei.

En hoe mooi is het als je na De Meidenclub een paar nieuwe vriendinnen hebt gemaakt?

Mijn missie om jou te laten stralen. Ik heb er zin in! Jij ook?

Liefs, Annemarie

Meidenclub-Gouda-onzekerheid-weerbaarheid-kindercoach

“De Meidenclub is heel leerzaam voor je. Je kan leren om grenzen aan te geven. En anderen meiden ontmoeten. En dat is heel leuk! Je kan nieuwe vrienden maken. Door sommige spellen kan je elkaar leren kennen. En je doet leuke opdrachten. Je komt altijd leuk terug uit de Meidenclub. En het is altijd super gezellig vind ik. En ik kon helemaal mijzelf zijn en hoefde mij niet te schamen. Annemarie kon De Meidenclub goed leiden. Ze bleef lekker rustig als we aan het giebelen waren. Ze legde goed dingen uit wat we moesten doen. Ze heeft leuke opdrachten bedacht”.

N. (12 jaar) over De Meidenclub

“Ik vond de training super leuk en ik weet nu als ik in mijzelf geloof dan kan ik het. Het was super leuk!”

I. (11 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Als iemand kritiek geeft weet ik nu dat ik dit als een tip mag ontvangen. Ik vond het heel erg leuk en jammer dat de training afgelopen is.”

O (12 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Hé lieve juf Annemarie. Ik ben blij dat ik u heb leren kennen. Ik heb nu zelfvertrouwen”

M. (11 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Annemarie is heel behulpzaam. Ze heeft ons geleerd om te ontspannen en dat het niet uitmaakt dat je fouten maakt”

T. (10 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Schatzoeken was leuk. De Biebaboemboembus ook! We hebben ook een Bikkellied geleerd en we kregen smarties. Annemarie doet het heel knap!”

E. (5 jaar) over de Bikkeltraining

“Het was heel leuk! Schatzoeken en de Biebaboemboembus. Ik heb Bikkelpraten geleerd. En te staan en te denken als een Bikkel. Annemarie is leuk. Zij kan ons goed leren om een Bikkel te zijn!”

A. (5 jaar) over de Bikkeltraining

“Het was leuk! Schatzoeken was leuk. Ook de Biebaboemboembus was leuk! De eerste keer naar de Bikkeltraining was spannend, maar nu niet meer! “

E. (4 jaar) over de Bikkeltraining

“Ik heb geleerd dat je wat zelfverzekerder moet zijn over dingen en je dan minder stress hebt en dingen beter kan maken. De spelletjes hoe je relaxed kan worden waren het leukste! Annemarie is aardig en krijgt een 8,5! Want een 10 kan niet, want je kunt niet perfect zijn.”

M. (11 jaar) over de Bikkeltraining

“Ik heb bij de Bikkeltraining geleerd dat ik meer jezelf kan zijn. De spelletjes waren heel leuk om te doen. Door bellen te blazen of de oefening met het touwtje heb ik geleerd rustiger te worden. Annemarie kan ons goed chill laten worden.”

J. (8 jaar) over de Bikkeltraining

“De Bikkeltraining is heel leuk! Je maakt een gouden Bikkelkroon. Het was gezellig en leuk. En de juffrouw is aardig”.

A. (6 jaar) over de Bikkeltraining

“De speurtocht en de Biebaboemboembus waren super leuk!
Je moet echt gaan, dan zie je vanzelf hoe leuk de Bikkeltraining is!”

M. (6 jaar) over de Bikkeltraining

“De Bikkeltraining is een aanrader. Annemarie neemt de kids op speelse wijze mee door de wereld van Bikkellandia en laat ze zien hoe ze een sterkere versie van zichzelf kunnen laten zien, die van een bikkel. Het groepsverband zorgt ervoor dat de kids samen op avontuur gaan en houdt het luchtig. De training geeft het kind en de ouders een vocabulaire om toe te passen bij spannende en uitdagende situaties.”

Vader van K (6 jaar) over de Bikkeltraining

“Ik vind de Brugklasmiddag echt super leuk! Je leert er om nieuwe contacten te maken en om stevig in je schoenen te staan. Je krijgt een boekje met allemaal dingen die je helpen. Je maakt echt kennis met de brugklas. Annemarie was super aardig en je kan bij alles bij haar terecht. Ze zorgt voor je als een echte moeder. Het Brugklasspel was een leuk spel. Het waren leuke vragen en het was gezellig. Bye!”

A. (11 jaar) over de Brugklasmiddag

“De brugklasmiddag was super leuk! Ik heb veel geleerd zoals: hoe ga je om met pesten en hoe je in gesprek komt en hoe je je agenda moet doen. Het brugklasspel was super leuk en spannend”

M. (11 jaar) over de Brugklasmiddag

“De brugklasmiddag was handig want je hebt een goede voorbereiding en dingen die je kan verwachten in de brugklas. En hoe je gesprekjes kan voeren. Hier heb ik goede tips voor gekregen. Het was heel leuk. Annemarie is aardig en hielp goed en leefde mee. Het brugklasspel was leuk. De vragen waren leuk en het was spannend die er gaat winnen.”

P. (12 jaar) over de Brugklasmiddag

“De Bikkeltraining vond ik echt leuk! Ik heb veel geleerd. Annemarie, je hebt het echt goed gedaan!”

A. (12 jaar) over de Bikkeltraining

Ik vond de Bikkeltraining erg leuk, leerzaam en het was grappig. Annemarie is een grappig en gezellig persoon. Het was leerzaam.”

R. (11 jaar) over de Bikkeltraining

De Bikkeltraining is heel erg leuk en gezellig. En Annemarie is ook lief. En ik heb er iets van geleerd.”

R. (10 jaar) over de Bikkeltraining

“Het was gezellig en we hebben ook nog wat te drinken en eten gekregen. Aan het einde hebben we een leuk spel gedaan. Annemarie is vrolijk en gezellig.”

E. over de Brugklasmiddag

Annemarie is een aardige coach die zelf ook dingen durft te delen. Ze helpt, is begripvol, bedenkt leuke opdrachten en kan enthousiast vertellen. Het voelt veilig. Ik heb goede tips gekregen.”

K. over de Brugklasmiddag

“Ons dochtertje (8) heeft last van faalangst. Ze is 2x alleen bij Annemarie geweest en ze heeft de LEF training gevolgd. Wat een top coach! Ons dochtertje heeft zoveel handvatten gekregen waardoor haar faalangst veel minder is! Ze piekert minder en staat luchtiger in het leven. We zijn heel blij dat Annemarie op ons pad gekomen is! De trainingen waren heel ontspannen en gezellig. Ons dochtertje ging er graag heen!”

Moeder van R. (8 jaar)

“Ik geef Annemarie en de faalangsttraining een 9. Ik dacht dat de training heel anders zou gaan. Ik heb heel veel geleerd. Ik heb geleerd dat het niet erg is om fouten te maken.”

T. (9 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

‘Ik geef de training een 10 omdat het een leuke training was! Annemarie is een hele lieve juf en kan goed lesgeven. Ik heb geleerd dat fouten maken mag!’

D. (8 jaar) over de LEF! faalangsttraining

“Ik weet nu wat ik moet doen als ik faalangst heb. Zo heb ik geleerd dat fouten maken mag en hoe je faalangst de baas kunt worden. Daarom geef ik de LEF! Faalangsttraining een 10!”

M. (9 jaar) over de LEF! Faalangsttraining

“Annemarie en de Brugklasmiddag krijgen een 9 van mij. Ik vind Annemarie aardig. Ik heb nu een goed gevoel bij de brugklas en weet nu hoe ik om moet gaan met pesters.”

L. (12 jaar) over de Brugklasmiddag

“Ik geef de brugklasmiddag een 10, omdat het mij moed en zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met pesters en hoe ik lichaamstaal kan lezen. Ook heb ik geleerd hoe ik een goede planning kan maken en nog veel meer!”

W. (12 jaar) over de Brugklasmiddag

“Ik geef Annemarie een 9, ze is aardig en ze gaat goed op dingen in. Deze middag heeft mij sterker gemaakt. Ook heb geleerd hoe ik op nieuwe klasgenoten afstap en hoe ik kan invoegen in een groep. En ik heb leren plannen. Eigenlijk heb ik heel veel geleerd! Nu weet ik hoe alles in de Brugklas gaat.”

M. (12 jaar) over de Brugklasmiddag

“Mijn zoon Simon heeft via zijn school een cursus over zelfvertrouwen gevolgd. Deze training werd gegeven door Annemarie. Tijdens de training kwamen o.a. aan bod: leren luisteren, zelfvertrouwen, nee zeggen en kritiek krijgen. Simon vond vooral de spelelementen die in de training zaten erg leuk, maar ook het huiswerk werd enthousiast gemaakt door hem. Simon is door de training echt gegroeid. Hij heeft meer inzicht gekregen in hoe hij beter kan reageren in lastige situaties. Hij heeft geleerd hoe hij om kan gaan met driftbuien die hij voorheen vaak had. Hij heeft geleerd dingen te negeren in plaats van gelijk boos te worden. Ook had hij weleens moeite met nee zeggen tegen vriendjes als hij ergens geen zin in had, terwijl hij nu vaker zegt en doet wat hij zelf wil. Het contact met Annemarie verliep ook erg prettig. Regelmatig belde ze even als er bijzonderheden waren of om mij op de hoogte te houden over de voortgang van de training. Ik ben erg blij dat ik Simon mee heb laten doen aan de cursus, want hij staat er zeker steviger door in zijn schoenen!”

Moeder van S. (10 jaar)