Over mij

Over mij

 

Omdat een goede ‘klik’ de basis is van een fijne samenwerking is het misschien prettig om vooraf al wat over mij te weten. Dus bij deze een ‘Wist je datje’!

Wist je dat ik…

  • … ik getrouwd ben met Chris en een hele trotse (pleeg)moeder ben van Celine.
  • … Celine inmiddels ons 12e pleegkind is waar wij voor mogen zorgen?
  • … ik graag BLOGS schrijf over o.a. het ouderschap & coaching?
  • … ik zelf hoogsensitief ben en dus uit eigen ervaring de mooie kanten én de valkuilen ken van deze karaktereigenschap?
  • … door mijn  hoogsensitiviteit ik bovengemiddeld veel tijd voor mijzelf nodig heb?
  • … ik die vrije tijd graag besteed aan sportieve buitenactiviteiten zoals mountainbiken in het bos, suppen, wandelen, skeeleren, schaatsen, etc?
  • … het voor mij maximaal genieten is wanneer de blubber achter mijn oren zit na een rondje ‘crossen door de bossen’?
  • … ik gek ben op het strand en een boterham met pindakaas?
  • … wij een stacaravan hebben in Ouddorp?
  • … ik dol ben op gezelschapsspelletjes en dan heel erg graag wil winnen?

Nog weer weten? Laatst was ik voor Indebuurt Gouda de Gouwenaar van de week! Lees het hele verhaal.

 

de-meidencoach

 Kennis & Kunde

 

Tijdens mijn stageperiode voor mijn hbo-studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik 10 maanden gewerkt als School Maatschappelijk Werker (SMW-er). Alles viel op zijn plek; in de hulpverleningstrajecten met kinderen en in de samenwerking met ouders/ verzorgers en leerkrachten heb ik mijn passie ontdekt! Daarnaast heb ik diverse trainingen mogen ontwikkelen en geven. Een super waardevolle tijd! Daarna heb ik met succes de opleiding kindercoach afgerond. En ook nu houd ik mijn kennis up to date door met regelmaat trainingen en workshops te volgen en sluit ik aan bij diverse intervisiegroepen.

Aanvullende trainingen en cursussen zijn o.a.:

MatriXprofessional
NLP voor kids
POP-talk basistraining
POP-talk rouw & verlies
Train de trainer ‘Timemanagement voor Ouders
Train de trainer ‘Ik ben 9
Gecertificeerd Bikkeltrainer
Train de trainer ‘Klaar voor de Brugklas’
Training Omgaan met agressie
Basistraining Autisme
Verdiepingstraining Autisme
Cursus Totale Communicatie en Weerklank

 

Over mijn praktijk

 

Omdat ik een juiste balans wilde creëren tussen gezin en werk heb ik ervoor gekozen om, na mijn opleiding tot kindercoach, mijn eigen praktijk Superkids Coaching te beginnen. Een stap waar ik dagelijks heel veel plezier en voldoening uit haal. Naast Superkids Coaching, heb ik praktijk ‘De Meidencoach‘ opgericht. Bij zowel Superkids Coaching als bij het ‘zusje’ de Meidencoach draag ik zorg voor een veilig klimaat waar iedereen zichzelf mag zijn en waar niet geoordeeld of veroordeeld wordt. Superkids Coaching staat voor een concrete, positieve en praktische benadering. Deze speerpunten komen ook terug bij de coachtrajectentrainingenworkshops. Daarnaast werk ik veel samen met de Brede School Gouda en heb hiervoor de LEF! faalangsttraining en De Meidenclub ontwikkeld. Deze trainingen én de Bikkeltrainingen geef ik meerdere keren per jaar. Zie agenda voor het aanbod.
En inmiddels is de LEF! faalangsttraining ook aan te schaffen door collega kindercoaches, zodat er nog meer kinderen grip krijgen op hun faalangstklachten!

Kortom, Superkids Coaching/ De Meidencoach is voor mij de plek waar mijn opgedane kennis, expertise en passie samenvallen en wat mij past als een heerlijke warme jas!