Lieve ouder(s),

Is dit herkenbaar voor jou?

 • het ouderschap valt mij soms zwaar
 • ik twijfel aan mijzelf of ik wel een goede ouder ben
 • ik vind het lastig om mijn grenzen aan te geven
 • mijn hoofd zit vaak te vol met van alles en nog wat
 • alles draait om mijn gezin, maar ik ben mijzelf hierdoor wat kwijtgeraakt
 • ik merk dat ervaringen uit mijn verleden mijn ouderschap in de weg zitten
 • ik heb last van angsten waardoor ik geen ontspannen ouder ben

Wanneer jij niet lekker in je vel zit, dan merk je ongetwijfeld gelijk dat dit zijn weerslag heeft op het gedrag van jouw kinderen. Wat dat betreft werken kinderen als een spiegel. Je kunt je hier weleens schuldig over voelen en je zet dan nog stapje bij. Pragmatisch als je bent stop je je gevoelens weg en gaat door. Ten koste van jezelf.

Maar waar ben JIJ in dit verhaal? Hoe zou het zijn als dit de nieuwe situatie wordt?

 • ik sta krachtig en dicht bij mijzelf in het ouderschap
 • ik heb geen last meer van issues uit het verleden
 • mijn angsten zijn geneutraliseerd
 • mijn hoofd kan ik dagelijks zelf opruimen, waardoor ik beter slaap en overdag energieker ben
 • nu ik lekker in mijn vel zit, merk ik ook positieve verandering op bij mijn kinderen’

Ik help je graag om die nieuwe situatie te bereiken. De MatriXmethode is hiervoor een hele krachtige en effectieve tool. Met de MatriXmethode worden mentale problemen en volle hoofden met blijvend resultaat opgeruimd. En wanneer jij hebt geleerd hoe jouw hoofd werkt, dan ervaar je voortaan zelf de regie over jouw eigen hoofd.

Het is tijd voor blijvende verandering. Je kunt contact met mij opnemen om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Liever eerst meer lezen? Ik schrijf graag geanonimiseerd over wat ik in mijn praktijk allemaal mee maak.

DE MATRIXMETHODE IS VEILIG EN EFFECTIEF

Hoe werkt de MatriXmethode?
Door middel van de MatriX-gesprekstechniek leid ik jou door jouw eigen proces. Het fijne is dat je nauwelijks iets met mij hoeft te delen. Het is jouw proces, wat zich afspeelt in jouw hoofd. Feiten blijven feiten, maar de beleving die jij hierbij hebt in het NU kunnen we beïnvloeden. We ontladen de triggers en neutraliseren en/of vervangen de beleving die je er nu bij hebt, zodat je er geen last meer van hebt.

Voor wie?
De MatriXmethode kan worden toegepast bij zowel kinderen als volwassenen.

De MatriXmethode kan worden ingezet bij:
Drukke, chaotische hoofden
Angsten
Onverwerkte emoties
Trauma’s
Psychologische problemen
Gedrags- en concentratieproblemen
Stress
Burnout
Slaapproblemen

Wat zijn de kosten?
Een MatriXtraject is altijd een kortdurend traject. Gemiddeld duren de trajecten 1 tot 4 sessies om het gewenste resultaat te bereiken. Soms sta je na 15 min weer buiten en soms hebben we een uur nodig voor een sessie. Dat ligt geheel aan de hulpvraag en hoe snel de MatriXmethode bij jou werkt. Omdat dit per sessie kan verschillen werk ik met een tarief van €17,00 per kwartier tot maximaal een uur (€68,00).

Waar?
De sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte, bij jouw thuis of online. Wat jouw voorkeur heeft. Wanneer ik naar jou toe kom, reken ik buiten Gouda een reiskostenvergoeding.

“Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje sceptisch was over het hoofd opruimen en de manier waarop dat ging. Het wilde er bij mij simpelweg niet in dat dat zou kunnen helpen. Ik snap eigenlijk nog steeds niet hoe maar het werkt dus. Heel apart omdat ik het dus niet begrijp. Het is wel heel fijn om te ervaren dat je een leeg hoofd hebt en dat dat in zo’n korte tijd lukt. Bij mij bleef het ook leeg dus het effect is er en het was ook voor langere tijd. Ik heb het zelfs collega’s ook aangeraden!”

Een anonieme vader

“Ik kwam bij Annemarie voor coaching van onze dochter. Maar toen ik hoorde dat Annemarie in een sessie het volle hoofd van onze dochter heeft opgeruimd, dacht ik dat dat voor mij ook weleens een heel goed idee zou kunnen zijn. In een sessie van een half uur liep ik met een opgeruimd hoofd weer naar buiten! En nog steeds ruim ik nu regelmatig zelf mijn hoofd op. Mijn hoofd is nu veel rustiger.”

Moeder van S

“Annemarie heeft mij heel goed geholpen met de MatriXmethode.”

Moeder van Z